Rungia klossii
Proizvod trenutno nemamo na zalihi.
Биљка печурке - Rungia klossii
Ова занимљива биљка је пореклом из висоравни Папуе Нове Гвинеје. Биљка печурке има свеж укус печурке који се додаје салатама или супама. Листови имају изузетну количину хлорофила, што је чини погодном за пречишћавање крви.
Употреба: Препоручује се као додатак салатама, сендвичима, или се може користити као спанаћ или супа. Карактеристични укус печурака развија се кувањем.
Раст: Биљци је потребно богато, влажно земљиште и сунчан положај за здрав раст. Препоручује се ђубрење сваке 3 недеље водорастворљивим ђубривима.
Биљка презимљава на кухињском прозору или у подруму, а температура не сме бити нижа од 12°.
Ова занимљива биљка је пореклом из висоравни Папуе Нове Гвинеје. Биљка печурке има свеж укус печурке који се додаје салатама или супама. Листови имају изузетну количину хлорофила, што је чини погодном за пречишћавање крви.
Употреба: Препоручује се као додатак салатама, сендвичима, или се може користити као спанаћ или супа. Карактеристични укус печурака развија се кувањем.
Раст: Биљци је потребно богато, влажно земљиште и сунчан положај за здрав раст. Препоручује се ђубрење сваке 3 недеље водорастворљивим ђубривима.
Биљка презимљава на кухињском прозору или у подруму, а температура не сме бити нижа од 12°.
Karakteristike
-
-
12
Sorodni izdelki